Undervisningsidéer 1.-6. klasse

Boost din billedkunst

Boost din billedkunst er en overskuelig og lettilgængelig inspirationsbog til lærere,der underviser i billedkunst i 1.-6. klasse.

Bogen er praksisnær med mange konkrete idéer til, hvordan elever kan arbejde med tegning, maleri, skulptur og collage.

Alle idéerne er beskrevet trin for trin. De er prøvet af børn og lægger op til talrige, gode oplevelser med billedkunstfaget. Bogens indbydende illustrationer viser både børnenes processer og produkter.

Idéerne kan bruges, som de er, og de kan justeres, så de passer ind i den konkrete sammenhæng og hensigt med undervisningen.

Bagerst i bogen findes praktiske tip til bl.a. indretning af billedkunstlokalet, materialer og rammesætning af undervisningen.

Bogens forfatter Line Frøslev har en baggrund som lærer og arbejder som billedkunstner og kunstformidler. Hun er leder af Hinnerup Billedskole, og har været projektleder og underviser på kunstprojekter for tusindvis af børn i alle aldre. Gennem en årrække har hun holdt inspirationskurser for lærere og pædagoger i hele landet, og står blandt andet bag kursusrækken Boost din billedkunst.

Lines billedskole

2021

Bogudgivelse: Lines Billedskole (Gyldendal, 2021)
Rummer 40 sider med sjove, lærerige og overraskende billedkunstopgaver til de 8-12-årige. Hæftet kan tages med overalt og tegne,-farve,- og collageopgaverne er udformet, så børnene let selv kan gå i gang.
Artikler

2012-nu

Artikler m.m.
Medforfatter på "På spor af Kunst og ord" udgivet af Børnekulturhuset i Århus i samarbejde med ARoS og med støtte støtte fra Kulturstyrelsen.  Artikler til publikationer om børn og billedkunst, bla. for Børn, Kunst og billeder.

Opgavehæfte til børn

Lines billedskole

Lines billedskole rummer 40 sider med sjove, lærerige og overraskende billedkunstopgaver til de 8-12-årige.

Lines billedskole rummer 40 sider med sjove, lærerige og overraskende billedkunst-opgaver til de 8-12-årige. Hæftet kan tages med overalt, og tegne-, farve- og collage-idéerne er udformet, så børnene let selv kan gå i gang med almindelige tegne- og farveredskaber. Idéerne er vidt forskellige, og de korte, enkle introduktioner, sikrer, at alle kan være med. De fleste opgaver laves direkte i hæftet, andre kræver lidt ekstra papir.

Lines billedskole inspirerer til nye måder at lave billeder på og lægger op til mange timers sjov og kreativ fordybelse.

Bogens forfatter, Line Frøslev, har en baggrund som lærer og arbejder som billedkunstner og kunstformidler. Hun er leder af Hinnerup Billedskole, og har været projektleder og underviser på kunstprojekter for tusindvis af børn i alle aldre.

VIL DU HØRE MERE
BOOST DIN BILLEDKUNST