Kurser for lærere og pædagoger

Inspirations – og fordybelseskurser

Kurser for lærere og
pædagoger

Har I brug for ny inspiration, et frisk, fagligt pust eller simpelthen lidt personale-forkælelse?

Jeg holder inspirations – og fordybelseskurser for pædagoger, lærere og andre formidlere. Her får I mulighed for at udvikle jeres billedsyn, få ny inspiration, udveksle erfaringer og eks-perimentere med nye materialer og teknikker, som kan bruges sammen med børnene i hverdagen. Alt efter jeres ønsker, kan jeg lægge en mere eller mindre teoretisk vinkel på mine oplæg.

 

Et inspirationskursus vil som udgangspunkt indeholde et sprudlende oplæg fyldt med konkrete idéer til billedarbejdet med børn. Efter en introduktion til materialer og teknikker, vil der være tid til at prøve idéerne af i praksis. Måske har I brug for idéer til et udsmykningsprojekt, billedkunst i naturen eller nye tilgange til tegning? Indholdet tilpasses jeres ønsker og behov. Ring eller skriv og hør mere om mulighederne.

Super inspirerende kursus, fantastisk underviser, så mange spændende ting man bare lige kan tage frem og bruge i hverdagen. Alt var perfekt!”

Tegn med tape på SOSU-Skolen i Randers

Inspirationskursus

Et inspirationskursus giver jer mulighed for at eksperimentere med nye materialer og teknikker mens jeg står til rådighed med individuel vejledning og flere idéer. Det konkrete billedarbejde har den sidegevinst at det giver plads til samtaler, idé – og erfaringsudveksling med kolleger og medkursister.

Vi slutter kurset af med en praksisrelateret evaluering og en lille udstilling af de dugfriske værker.

I er meget velkomne til at slå jer sammen med kolleger fra en anden institution/skole om inspirationskurser. På den måde får I et større forum for erfaringsudveksling og I får mulighed for at udbygge jeres netværk.

Skriv til mig på mail@linefroeslev.dk eller ring 2860 4767 og få en uforpligtende snak om mulighederne for inspirationskurser i jeres institution/skole.

Jeg glæder mig til at høre fra jer!

Kunstforløbene kan vare fra 3 timer
til f.eks. 3 uger eller endnu længere…

En masse hands-on, som kan bruges af børnene i skolen. Jeg kan næsten ikke vente til jeg skal bruge idéerne med eleverne. Line er en dejlig formidler. Så inspirerende!”
Kursist på Boost din billedkunst
VIL DU HØRE MERE
BOOST DIN BILLEDKUNST