Tilrettelæggelse

Faglighed og kvalitet

For mig er billedkunst verdens vigtigste fag,
og det skal behandles med den største respekt.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg elsker at undervise i billedkunst, og med en baggrund som lærer og en pædagogisk diplomuddannelse i billedkunst og æstetik, har jeg et solidt fagligt fundament at bygge på. Trods min store faglighed, er min allerstørste styrke i forhold til undervisning i billedkunst, mit brændende engagement i faget. For mig er billekunst verdens vigtigste fag, og det skal behandles med den største respekt.

Det betyder, at jeg lægger stor vægt på kvalitet i alle aspekter af min undervisning; lige fra planlægning og materialevalg til selve processen og produktet. Jeg tilrettelægger mine forløb ud fra den enkelte gruppes ønsker og behov, og på den måde sikrer jeg mine elever og kursister positive oplevelser, som giver dem lyst til at arbejde videre med billedkunsten.

Billedkunst i børnehøjde

Med fantasien som fundament

Kunstforløbene kan vare fra 3 timer
til f.eks. 3 uger eller endnu længere…

VIL DU HØRE MERE
BOOST DIN BILLEDKUNST