Aktuelle kurser

Tid: Den 22.03 2023 kl. 9-15

Boost din billedkunst 8 (Aarhus)


Få konkrete idéer til små og store billedkunstprojekter, du kan bruge i undervisningen. Få øjnene op for lettilgængelige materialer og afprøv selv idéer og materialer i praksis.

Tilmelding her:
CFU Aarhus

Tid: Den 26.04 2023 kl. 9-15

Boost din billedkunst 11 (Vejle)


Denne gang er der på kurset et særligt fokus på farver, farvelære og farvernes virkemidler, blandt andet koblet til kunsthistorie i børnehøjde. Der er selvfølgelig tid til at prøve idéerne af i praksis.

Tilmelding her:
UCL Vejle

Tid: Den 03.05 2023 kl. 9-15

Boost din billedkunst 11 (Odense)


Denne gang er der på kurset et særligt fokus på farver, farvelære og farvernes virkemidler, blandt andet koblet til kunsthistorie i børnehøjde. Der er selvfølgelig tid til at prøve idéerne af i praksis.

Tilmelding her:
UCL, Odense

Tid: Den 09.05 2023 kl. 9-15

Boost din billedkunst 13 (Aalborg)

Få konkrete idéer til små og store billedkunstprojekter for skolebørn i alle aldre. Vi vil tage udgangspunkt i lettilgængelige materialer som akrylmaling, aflagt porcelæn, papkassepap, ståltråd og flydende akvarel og lade materialerne blomstre i nye sammenhænge.

 

Tilmelding her:
UCL/CFU Aalborg

Tid: Den 03.10 2023 kl. 9-15

Boost din billedkunst 2 (Roskilde)


På kurset deler jeg ud af mine mange idéer til billedarbejde med skolebørn i 1.-6. klasse. Efter et inspirerende oplæg, fyldt med konkrete idéer til små og store billedkunst-projekter, vil I få god tid til selv at prøve nogle af idéerne af i praksis.

Tilmelding her:
Professionshøjskolen Absalon

Udstillinger og workshops

Er du interesseret i en udstilling eller et kunst-arrangement,
er du velkommen til at kontakte mig og høre om de forskellige muligheder.

… jeg må sige, at jeg aldrig før har set så fin en evaluering! Du er bare superdygtig, og du har gjort et stort indtryk på deltagerne.
Helle Schütten Johansen
CFU Aalborg
VIL DU HØRE MERE
BOOST DIN BILLEDKUNST