Zoom

Der sker noget særligt, når man zoomer helt tæt ind på et lille udsnit af verden. Det er sjovt at gå på jagt i naturen, på skolen, eller i billeder med en søgeramme (lavet af et par stykker A4 papir skåret som tykke L’er). På den måde flytter fokus sig fra helheden til en lille del, der får helt nyt liv.

Som opstart til dette projekt, kan det være en fin idé at vise nogle af den amerikanske kunstner Georgia O´Keeffes meget smukke og sanselige “close up” billeder af blomster og frugter.

De her billeder er malet af børn i en 6. og 7. klasse, men jeg har også lavet projektet med billedskolebørn helt ned til 7 år, og de malede de mest fantastiske billeder.

Børnene har malet efter fotos af dyreansigter. De har brugt søgerammer og zoomet ind på den detalje som de ville forstørre og male på 30×30 cm. lærred. Motivet har de tegnet op på lærredet med farvet tavlekridt (kan tørres af med en fugtig klud, hvis man ikke er tilfreds med første forsøg). Vi har brugt Galeria akrylmaling, og de små bobler og prikker, der er i nogle af billederne, er lavet med bobleplastik og blomsterpinde.

Relaterede artikler

Mmmm…Manifold

For et par uger siden holdt jeg familiekursus for en dejlig flok børn, forældre og bedsteforældre i Hinnerup Billedskole. De weekender er altid tophyggelige, og

Læs mere

Line Frøslev

Billedkunstner, kunstformidler og forfatter

Jeg holder kurser og kunstworkshops for virksomheder, institutioner og private hos jer eller i mit atelier. Derud over står jeg bag kursusrækken Boost din billedkunst, som afholdes i samarbejde med CFU i Jylland, på Fyn og på Sjælland.  Læs mere

Populære
kategorier
inspiration

Lad dig inspirere af mine idéer og billeder her fra bloggen, men brug dem ikke kommercielt uden mit skriftlige samtykke ifølge loven om ophavsret.