Uhm, kager…

Billedskolen fylder 5 år i denne sæson, så selvfølgelig skulle det fejres den første undervisningsgang. Jeg havde købt de flotteste kager hos bageren og sat flag på bordet. Vi snakkede geometriske grundformer, højlys, toner i hvidt – og så sluttede vi selvfølgelig af med at spise kagerne.

Børnene (på 11-15 år), tegnede med blyant og brugte almindelig akvarel til at farve med. Mange brugte Neocolor 1 til pistaciekrømmel, jordbærfrø og højlys. Når du bruger oliekridt inden du farver med akvarel, “skyr” kridtet akvarelfarven, og kridtdetaljerne kommer til at stå helt tydeligt og skarpt selvom du maler henover med den våde farve.

Og hvad er mere naturligt end at servere kagerne på bagerens blondeservietter? (… Ja, det er et rent pigehold…)

Relaterede artikler

Tegne i sneen

Nu starter vinterferien, og der ligger sne! Det kalder jo på at tegne på en helt ny måde: Tegne i sneen. I ugens løb har

Læs mere

Line Frøslev

Billedkunstner, kunstformidler og forfatter

Jeg holder kurser og kunstworkshops for virksomheder, institutioner og private hos jer eller i mit atelier. Derud over står jeg bag kursusrækken Boost din billedkunst, som afholdes i samarbejde med CFU i Jylland, på Fyn og på Sjælland.  Læs mere

Populære
kategorier
inspiration

Lad dig inspirere af mine idéer og billeder her fra bloggen, men brug dem ikke kommercielt uden mit skriftlige samtykke ifølge loven om ophavsret.