Ud i det blå – fernisering

Nu er det her jo ikke en madblog… Men lige nu er det højsæson for kunstferniseringer, så her kommer en idé til en farverig én af slagsen.

Eleverne fra billedskolen havde hver især medbragt godter til det store ferniserings-snackbord. Stort set det hele var – som I kan se – holdt i blåt. Blå popkorn i små poser, blå cupcakes, blå druer, blå kyskager, blåbær, blåt saftevand osv. Og ikke et ord om sundhedsværdien (eller snarere manglen på samme) i al den blå frugtfarve. Meget kan jeg gå med til i kunstens navn!

Og så var der den lille sidegevinst, at festen havde indlagt skjult læring. For jeg har siden hørt, at da børnene gik på toilettet dagen efter, viste det sig, at de tissede grønt. Det er da farvelære på en helt ny måde!

Og det var blot til lyst 🙂

Relaterede artikler

Line Frøslev

Billedkunstner, kunstformidler og forfatter

Jeg holder kurser og kunstworkshops for virksomheder, institutioner og private hos jer eller i mit atelier. Derud over står jeg bag kursusrækken Boost din billedkunst, som afholdes i samarbejde med CFU i Jylland, på Fyn og på Sjælland.  Læs mere

Populære
kategorier
inspiration

Lad dig inspirere af mine idéer og billeder her fra bloggen, men brug dem ikke kommercielt uden mit skriftlige samtykke ifølge loven om ophavsret.