Tegning på landkort

I Deutsche Künstlerbunds Projektraum, Rosenthalerstrasse 11, Berlin, faldt jeg for et par uger siden over det her sjove billede. Jeg kender egentlig godt idéen om at tegne på landkort – men jeg har aldrig set der så fint og gennemført som det her. Kunstneren hedder Nanne Meyer, og hun beskæftiger sig mest med tegning. Hun er professor ved Kunsthochschule Berlin-Weissensee. Jeg synes idéen er sjov at bruge sammen med børn, som kan gå på jagt efter fx trolde og fabeldyr. Her er brugt blyant på gamle landkort. Værket hedder “Kartographische Geister” og er fra 2013.

Relaterede artikler

Tegne i sneen

Nu starter vinterferien, og der ligger sne! Det kalder jo på at tegne på en helt ny måde: Tegne i sneen. I ugens løb har

Læs mere

Line Frøslev

Billedkunstner, kunstformidler og forfatter

Jeg holder kurser og kunstworkshops for virksomheder, institutioner og private hos jer eller i mit atelier. Derud over står jeg bag kursusrækken Boost din billedkunst, som afholdes i samarbejde med CFU i Jylland, på Fyn og på Sjælland.  Læs mere

Populære
kategorier
inspiration

Lad dig inspirere af mine idéer og billeder her fra bloggen, men brug dem ikke kommercielt uden mit skriftlige samtykke ifølge loven om ophavsret.