Tegne i sneen

Nu starter vinterferien, og der ligger sne!

Det kalder jo på at tegne på en helt ny måde: Tegne i sneen.

I ugens løb har mine billedskolehold tegnet vinterhaver og afskyelige snemænd ude under åben himmel.

For at skåne miljøet, har vi brugt frugtfarve fortyndet med vand. Jeg hælder en flaske frugtfarve over i en halvliters flaske og fylder op med vand. Derefter hælder jeg den fortyndede frugtfarve i små plastikflasker som har en lille tud. Til mine hold på 13-15 elever har jeg brugt 4 flasker frugtfarve pr. hold – svarende til 2 liter fortyndet farve. Vores “tud-flasker” er små og købt hos Creativ Company.

Det lille, overskuelige projekt lægger op til samtaler om land-art og flygtigheden i værker af den karakter.

Når man tegner i sneen, kan man arbejde både i lille og stor skala.

Rigtig god fornøjelse!

Relaterede artikler

Line Frøslev

Billedkunstner, kunstformidler og forfatter

Jeg holder kurser og kunstworkshops for virksomheder, institutioner og private hos jer eller i mit atelier. Derud over står jeg bag kursusrækken Boost din billedkunst, som afholdes i samarbejde med CFU i Jylland, på Fyn og på Sjælland.  Læs mere

Populære
kategorier
inspiration

Lad dig inspirere af mine idéer og billeder her fra bloggen, men brug dem ikke kommercielt uden mit skriftlige samtykke ifølge loven om ophavsret.