Street art på bogside

En gang om året tager jeg på inspirations/studietur til Berlin. Jeg tager afsted med min kære, kunstinteresserede veninde, og så trawler vi byen tynd for gallerier, museer og street art. Vi har steder, vi vender tilbage til hver gang – og vi finder nye steder, udstillinger, gallerier…

Men her i efterårsferien var jeg på en ekstra tur til Berlin. En ren ferietur med min familie. Det var ikke en kunsttur – men en tur, hvor jeg viste min mand og mine store drenge nogle af mine yndlingssteder i byen – altså udover museer og gallerier 🙂

Gadekunst så vi meget af. Og her er en af de ting vi så: En lille street-art ting, som ligger tæt op ad mit billedskoleprojekt med at tegne på gamle bogsider – nu bare som tryk. Og klistret op på væggen i gården ved Neurotian Gallery i Rosenthaler Strasse 39, Berlin. Et sted, som for øvrigt er værd at besøge. De har, udover selve galleriet, en fristende boghandel med smalle bogudgivelser inden for design, illustration og street art.

Stemningsbillede fra den skønne og meget inspirerende baggård i Rosenthaler Strasse 39, Berlin.

Relaterede artikler

Tegne i sneen

Nu starter vinterferien, og der ligger sne! Det kalder jo på at tegne på en helt ny måde: Tegne i sneen. I ugens løb har

Læs mere

Line Frøslev

Billedkunstner, kunstformidler og forfatter

Jeg holder kurser og kunstworkshops for virksomheder, institutioner og private hos jer eller i mit atelier. Derud over står jeg bag kursusrækken Boost din billedkunst, som afholdes i samarbejde med CFU i Jylland, på Fyn og på Sjælland.  Læs mere

Populære
kategorier
inspiration

Lad dig inspirere af mine idéer og billeder her fra bloggen, men brug dem ikke kommercielt uden mit skriftlige samtykke ifølge loven om ophavsret.