Royalt besøg og børnekunst

Den seneste måned har været den travleste i hele mit liv. Jeg har været idémager, igangsætter og kreativ blæksprutte på en stor børnekunstudsmykning af Hinnerup og Hadsten i forbindelse med byernes 150 års jubilæum. Ca. 2000 vimpler er blevet lavet af børnehave – og dagplejebørn. 32 kæmpemalerier på presenning er blevet malet af skolebørn. 2 mindeværker i mosaik er blevet lavet af 95 billedskolebørn. Og på selve jubilæumsdagen fik vi besøg af Kronprinsparret i den store kunstworkshop, som jeg havde arrangeret, og hvor jeg sammen med 7 andre østjyske kunstnere og krea-undervisere tog i mod flere hundrede børn og voksne, som malede, tegnede og lavede skulpturer. I løbet af de næste par uger, vil jeg vise jer nogle af alle de gode ting, vi har lavet. Men her kommer først et par billeder fra et helt særligt øjeblik 🙂

Relaterede artikler

Line Frøslev

Billedkunstner, kunstformidler og forfatter

Jeg holder kurser og kunstworkshops for virksomheder, institutioner og private hos jer eller i mit atelier. Derud over står jeg bag kursusrækken Boost din billedkunst, som afholdes i samarbejde med CFU i Jylland, på Fyn og på Sjælland.  Læs mere

Populære
kategorier
inspiration

Lad dig inspirere af mine idéer og billeder her fra bloggen, men brug dem ikke kommercielt uden mit skriftlige samtykke ifølge loven om ophavsret.