Mund – og fodmalere

Nogle gange er det bare så befriende skønt at gøre noget helt andet end det man plejer… Eleverne på mit mellemste billedskolehold plejer at tegne nok så nydeligt med henholdsvist højre eller venstre hånd. Men i går havde vi en fest med at tegne med munden og med fødderne. Store grin, let savlen og kramper i lårene akkompagnerede disse levende og skæve portrætters fødsel.

Relaterede artikler

Tegne i sneen

Nu starter vinterferien, og der ligger sne! Det kalder jo på at tegne på en helt ny måde: Tegne i sneen. I ugens løb har

Læs mere

Line Frøslev

Billedkunstner, kunstformidler og forfatter

Jeg holder kurser og kunstworkshops for virksomheder, institutioner og private hos jer eller i mit atelier. Derud over står jeg bag kursusrækken Boost din billedkunst, som afholdes i samarbejde med CFU i Jylland, på Fyn og på Sjælland.  Læs mere

Populære
kategorier
inspiration

Lad dig inspirere af mine idéer og billeder her fra bloggen, men brug dem ikke kommercielt uden mit skriftlige samtykke ifølge loven om ophavsret.