Mal med legetøj

Lige nu er jeg i gang med det skønneste kunstprojekt i en børnehave, hvor jeg er ude som huskunstner. Projektet er bygget op som en fantasirejse til månen, og vi flyver i en gammel bil, som én af forældrene har leveret, og som børnene selvfølgelig har malet. På månen møder vi de de mest fantastiske dyr og steder. Bl.a. kniv – og gaffeldyret, slikskoven og den fortryllede sø. Det med månerejsen er faktisk noget, der har rødder helt tilbage til min barndom i Kerteminde, hvor jeg legede, at jeg kunne flyve til månen i vores gamle bil, som stod i baghaven, og som vi børn legede i. Nu har jeg 80 små, søde unger med på månerejsen, og de elsker det.

De her billeder forestiller nogle af de dyr, vi møder på månen: Elefanter med fingre.

Vi gjorde sådan:
Se på elefantbilleder og tegn en elefant. Jeg viser hvordan man kan gøre: Rund tung krop, hoved på, snabel på, tykke ben osv. Når jeg tegner for på tavlen, kan selv de helt små på kun 3 1/ 2 år godt tegne en skøn elefant. Elefanten tegnes over på selvklæbende folie, klippes ud og klæbes på et i forvejen grundmalet lærred – her 30×30 cm. (voksenarbejde).

Inden det går løs med legetøjet, “trækker” børnene farve fra elefanten og ud over lærredet, så baggrunden rundt om dyret får en ny farve.

Relaterede artikler

Mmmm…Manifold

For et par uger siden holdt jeg familiekursus for en dejlig flok børn, forældre og bedsteforældre i Hinnerup Billedskole. De weekender er altid tophyggelige, og

Læs mere

Line Frøslev

Billedkunstner, kunstformidler og forfatter

Jeg holder kurser og kunstworkshops for virksomheder, institutioner og private hos jer eller i mit atelier. Derud over står jeg bag kursusrækken Boost din billedkunst, som afholdes i samarbejde med CFU i Jylland, på Fyn og på Sjælland.  Læs mere

Populære
kategorier
inspiration

Lad dig inspirere af mine idéer og billeder her fra bloggen, men brug dem ikke kommercielt uden mit skriftlige samtykke ifølge loven om ophavsret.