Mal en duft

Jeg havde købt en pose kyskager på vej til billedskole, og da børnene sad rundt om bordet, klar til dagens input, bad jeg dem om at lukke øjnene. Jeg åbnede forsigtigt posen med kyskager, og gik rundt og lod hver enkelt barn snuse. Hvilken farve har den her duft? Flere sagde “lyserød”. Mon der var et enkelt øje på klem?

Et sukkerkys til hver mund, og så skulle der males ( jeg havde heldigvis flere kager i posen). Og undervejs mens kagerne voksede frem på store ark grå kardus, fik vi nogle gode snakke om valeur, lys og skygge. Det var en sød eftermiddag.

Relaterede artikler

Mmmm…Manifold

For et par uger siden holdt jeg familiekursus for en dejlig flok børn, forældre og bedsteforældre i Hinnerup Billedskole. De weekender er altid tophyggelige, og

Læs mere

Line Frøslev

Billedkunstner, kunstformidler og forfatter

Jeg holder kurser og kunstworkshops for virksomheder, institutioner og private hos jer eller i mit atelier. Derud over står jeg bag kursusrækken Boost din billedkunst, som afholdes i samarbejde med CFU i Jylland, på Fyn og på Sjælland.  Læs mere

Populære
kategorier
inspiration

Lad dig inspirere af mine idéer og billeder her fra bloggen, men brug dem ikke kommercielt uden mit skriftlige samtykke ifølge loven om ophavsret.