Land art

Vi er en uge inde i efteråret, og bladene begynder så småt at få smukke, gyldne farver. De solrige dage med klar, blå himmel kalder på skovture og udeliv. Tag familien med i skoven i efterårsferien, og sæt jeres egne kunstneriske spor i landskabet.

Land art befinder sig genremæssigt et sted mellem skulptur og landskabsarkitektur, og de materialer og særlige kendetegn, der er i naturen der, hvor man udformer værket, er ofte de bærende elementer.

En vigtig del af land art er den forandring, værket gennemgår over tid. Vinden flytter grene og blade, mos visner og får nye farver, rimfrosten lægger sit krystalgitter ud over værket, eller det pakkes ind i en blød dyne af sne.

Da vi lavede land art med billedskolebørnene, fortalte de i flere måneder efter om, hvordan de kom tilbage til skoven og så forandringerne i deres værk. Og det er da stort.

Relaterede artikler

Drømmedåser/dåsedrømme

Dette skønne projekt opstod i et tæt samarbejde med min evigt inspirerende “sister in crime” i Hinnerup Billedskole, Annitta Krogsgaard, helt tilbage i 2014. Ideen

Læs mere

Laaaange englebasser

Det er december og overalt dukker juleengle op. Men engle er meget mere end jul, og en rigtig god indgangsvinkel til arbejdet med kulturens billeder,

Læs mere

Line Frøslev

Billedkunstner, kunstformidler og forfatter

Jeg holder kurser og kunstworkshops for virksomheder, institutioner og private hos jer eller i mit atelier. Derud over står jeg bag kursusrækken Boost din billedkunst, som afholdes i samarbejde med CFU i Jylland, på Fyn og på Sjælland.  Læs mere

Populære
kategorier
inspiration

Lad dig inspirere af mine idéer og billeder her fra bloggen, men brug dem ikke kommercielt uden mit skriftlige samtykke ifølge loven om ophavsret.