Kurser - Pædagoger & lærere

Har I brug for ny inspiration, et frisk, fagligt pust eller simpelthen lidt personaleforkælelse?

Jeg holder inspirations - og fordybelseskurser for pædagoger, lærere og andre formidlere. Her får I mulighed for at udvikle jeres billedsyn, få ny inspiration, udveksle erfaringer og eksperimentere med nye materialer og teknikker, som kan bruges sammen med børnene i hverdagen. Alt efter jeres ønsker, kan jeg lægge en mere eller mindre teoretisk vinkel på mine oplæg.

Et inspirationskursus vil som udgangspunkt indeholde en oplæg med introduktion til udvalgte materialer og teknikker. Måske har I lyst til at forny  jer og kaste jer ud i fx akrylmaleri på collagebund, "genbrugsguld" eller alternative tegneteknikker. Derud over kan vi lægge et bestemt tema eller emne ind over  kurset, fx pop art, engle eller "drengestreger".

Et inspirationskursus giver jer mulighed for at eksperimentere med nye materialer og teknikker mens jeg står til rådighed med individuel vejledning og flere idéer. Det konkrete billedarbejde har den sidegevinst at det giver plads til samtaler, idé - og erfaringsudveksling med kolleger og medkursister.

Vi slutter kurset af med en praksisrelateret evaluering og en lille udstilling af de dugfriske værker.

I er meget velkomne til at slå jeg sammen med kolleger fra en anden institution/skole om inspirationskurser. På den måde får I et større forum for erfaringsudveksling og I får mulighed for at udbygge jeres netværk.

Skriv til mig på info@(if you can see this please update your browser)linefroeslev.dk eller ring (TLF: 8698 8598 eller 2860 4767) og få en uforpligtende snak om mulighederne for inspirationskurser i jeres institution/skole.

Jeg glæder mig til at høre fra jer! 

 

Tegn med tape på SOSU-Skolen i Randers
Mal med legetøj i Børnehaven Nørreskoven, Hinnerup