Kurser, workshops og kunstevents for private

Det er sjovt, berigende og inspirerende at male sammen med andre. Kast jer ud i det kreative billedarbejde og få input til eksperimenter med nye materialer og teknikker. Sug til jer af mine mange idéer og bliv inspireret af hinanden under et hyggeligt og sjovt malekursus eller en anderledes event.

Jeg tilbyder undervisning for både børn sog voksne i større eller mindre grupper. Kurserne kan enten holdes i mit dejlige, lyse atelier eller hos jer, og forløbene bliver altid tilpasset den enkelte gruppes ønsker og forudsætninger, fx:

  • Malekurser for voksne, fx collagemaleri (lag-på-lag-maleri), maleri for begyndere eller pop-art
  • Maleweekend for hele familien, fx fabeldyr i funky farver, kryb og kravl i ståltråd og papir, skrot-amok eller popkunst i børnehøjde
  • Kreativ børnefødslesdag eller familiesammenkomst
  • Mal med veninderne
  • En farverig polterabend: Lav selv din elskedes morgengave
  • Julegaveværksted eller engleaften... Mulighederne er mange!

Tilbagemelding fra deltager ved et af mine private malekurser for voksne:
Vil gerne sige dig tusind tak for et fantastisk malerkursus. Vi var alle meget tilfredse og fik lært at bygge et maleri op fra bunden. Og så var du god til at guide os, og hjælpe os videre når vi gik i stå. Det var også dejligt, når du kom med nogle ideer, og vi nød at udfolde os med alle de farver og materialer du havde med. Dit dejlige og positive væsen var også med til at give os alle en forrygende dag. Og så er vi alle super glade for de flotte malerier vi kom hjem med.
Dorte Trønninge, Hinnerup  

En udtalelse mere fra en kursist
"Din tilgang til kunsten er legende, sprudlende, energisk og overraskende.
Dine mange spændende idéer, gav os kursister en ny vinkel at gribe vores maleri an på, de gange vi gik i stå i vores egen kreativitet.
Din undervisning er anderledes, inspirerende, sjov og meget lærerig.
Jeg deltager meget gerne igen."
Merete Martin Jensen, Risskov