Kort med hjerter

For mig er en af julens hyggelige traditioner at sende hilsner til dem, jeg holder af. Et lille kort med posten varmer og gør dagen til noget særligt. Jeg synes det er sjovt at lave julekortene selv – men jeg har ikke mange timer til det, så det er noget, jeg sniger ind, når jeg har lidt tid til overs. Tingene jeg bruger ligger fremme, så det er let at gå til.

I år fik jeg idéen til kortene, da jeg faldt over en fin rulle lyseblåt gavepapri med hvide prikker i Fakta. Jeg synes at det gamle landkort (Rejseatlas over Euorpa – en genbrugsbutik-klassiker) passer fint til. Og så fandt jeg på at lægge papir med skriften XMAS (skrevet med fonden “stencil” i word) ind for at få det lækre grafiske modspil til alt det søde. Ja, og så har jeg altså en svaghed for glimmer… Her har jeg brugt glimmerlim til at tegne rundt om hjerterne med. Kortene er lavet i små færdigkøbte små “passepartout-rammer”, som kan købes i hobbyforretninger.

God fornøjelse!

Relaterede artikler

De tre vise mænd-collage

Fortællingen om de tre vise mænd fascinerer både børn og voksne med forestillingen om deres fine klædedragter, deres mystik og deres rige gaver. Denne idé

Læs mere

Halloweenbilleder

Beskrivelse af idéen: Halloween optager de fleste børn, og med denne idé er der plads til både gys, gru og spøgelseshistorier. Da vi var på

Læs mere

Line Frøslev

Billedkunstner, kunstformidler og forfatter

Jeg holder kurser og kunstworkshops for virksomheder, institutioner og private hos jer eller i mit atelier. Derud over står jeg bag kursusrækken Boost din billedkunst, som afholdes i samarbejde med CFU i Jylland, på Fyn og på Sjælland.  Læs mere

Populære
kategorier
inspiration

Lad dig inspirere af mine idéer og billeder her fra bloggen, men brug dem ikke kommercielt uden mit skriftlige samtykke ifølge loven om ophavsret.