Udsmykning

Trænger jeres lokaler til nyt liv?

Jeg udfører udsmykningsopgaver for hospitaler, institutioner, virksomheder og private.

I løbet af de seneste 3 år, har jeg udført udsmykningsopgaver for bl.a. Favrskov Kommune, Skejby Sygehus, Familieambulatoriet i Region Midt, Børnepsykiatrisk Center samt flere skoler og børnehaver i Østjylland.

>> Se flere fotos fra mine udsmykninger i galleriet

Derudover har jeg leveret print af mine malerier til Odense Universitetshospital og Sønderborg Sygehus.

Udsmykning med børn

Udsmykning af facaden på Børnehaven Søvang, Stilling, i samarbejde med 4-5 årrige børn.

Det giver et helt særligt tilhørsforhold at være med til præge de fysiske rammer man færdes i. I adskillige projekter har jeg arbejdet sammen med børn i alle aldre om udsmykning af deres børnehave, skole eller by. På udsmyknings- projekter med børn, fungerer jeg både som idémager, kunstnerisk konsulent, tovholder og projektleder, og jeg vægter hver gang børnenes egne idéer og personlige udtryk højt.

>> Se flere fotos fra mine udsmykninger i galleriet

Kronprinsparret afslører sammen med Favrskovs borgmester og 4 billedskoleelever de mosasikker, som Line Frøslev, sammen med 60 billedskoleelever, har skabt som en blivende udsmykning til Hinnerup i anledning af byens 150 års jubilæum.
Udsmykning af børneventeværelse på Onkologisk afdeling, Skejby Sygehus. Udsmykningen består dels af vægmaleri og dels af udskårne, malede figurer, som er monteret direkte på væggen.

© Copyright 2013
Line Frøslev - Vestervej 5 - 8382 Hinnerup - Tlf.: 8698-8598 - info@linefroeslev.dk