Undervisning og workshops

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg elsker at undervise i billedkunst, og med en baggrund som lærer og en pædagogisk diplomuddannelse i billedkunst og æstetik, har jeg et solidt fagligt fundament at bygge på. Trods min store faglighed, er min allerstørste styrke i forhold til undervisning i billedkunst, mit brændende engagement i faget.

For mig er billekunst verdens vigtigste fag, og det skal behandles med den største respekt. Det betyder, at  jeg lægger stor vægt på kvalitet i alle aspekter af min undervisning; lige fra planlægning og materialevalg til selve processen og produktet. Jeg tilrettelægger mine forløb ud fra den enkelte gruppes ønsker og behov, og på den måde sikrer jeg mine elever og kursister positive oplevelser, som giver dem lyst til at arbejde videre med billedkunsten.

Jeg har en stor erfaring med at undervise alle aldersgrupper i billedkunst. Lige fra helt små børnehavebørn til skolebørn, gymnasieelever og voksne i alle aldre. I flere af mine projekter arbejder jeg på tværs af generationer, så fx børn og ældre kan få kunstoplevelser sammen. Hvordan skal jeres kunstprojekt se ud?

Gå på opdagelse og lad dig inspirere. Ring eller skriv til mig og hør mere om mine mange idéer til undervisning i billedkunst for børn og voksne.

Anbefaling fra Billedskole

"Line har en fantastisk kontakt til børnene og omgås dem på en ekseptionelt anerkendende og positiv måde. Hun har overskud, overblik og nærvær i sin undervisning, og jeg tror, at alle børn føler sig set, hørt, accepteret og holdt af. Et projektforløb med Line vil med garanti invitere til udfoldelse, udforsken og eksperimenteren i billedkunstens verden - rammesat og styret af Line med plads til børnenes input, udviklingsmuligheder og ønsker. Også når disse er lidt "skæve".

Det fantastisk at se og opleve børn vokse i Lines nærvær fordi hun støtter dem i deres udfoldelse, ser dem som individer og møder dem positivt og nysgerrigt. Jeg kan varmt anbefale Line - både som kunstner, projektmager og underviser."

Gitte Madsen, medlem af bestyrelsen i Hinnerup Billedskole

Weekendkursus i mit atelier
Prinsessekunst i børnehave
Kunstprojekt på tværs af generationer

© Copyright 2013
Line Frøslev - Vestervej 5 - 8382 Hinnerup - Tlf.: 8698-8598 - info@linefroeslev.dk