I Papfars fodspor

Jeg bilder mig ind, at mine elever ELSKER at høre historier fra den virkelige kunstverden. I hvert fald vakte introduktionen til Papfar, alias Søren Behncke, jubel… Hvordan han startede sin karriere som street art kunstner med at liste kæmpestore kanindukker ind i den århusianske nat, og langt senere sneg en alvorlig papslangebøsse ind til Boy på ARoS… Et af mine hold kastede sig fluks ud i at lave – ikke traktorer og håndværktøj – men bl.a. cupcakes og ghettoblastere i GENBRUGSPAP.

Relaterede artikler

Drømmedåser/dåsedrømme

Dette skønne projekt opstod i et tæt samarbejde med min evigt inspirerende “sister in crime” i Hinnerup Billedskole, Annitta Krogsgaard, helt tilbage i 2014. Ideen

Læs mere

Laaaange englebasser

Det er december og overalt dukker juleengle op. Men engle er meget mere end jul, og en rigtig god indgangsvinkel til arbejdet med kulturens billeder,

Læs mere

Line Frøslev

Billedkunstner, kunstformidler og forfatter

Jeg holder kurser og kunstworkshops for virksomheder, institutioner og private hos jer eller i mit atelier. Derud over står jeg bag kursusrækken Boost din billedkunst, som afholdes i samarbejde med CFU i Jylland, på Fyn og på Sjælland.  Læs mere

Populære
kategorier
inspiration

Lad dig inspirere af mine idéer og billeder her fra bloggen, men brug dem ikke kommercielt uden mit skriftlige samtykke ifølge loven om ophavsret.