Hurra! Jeg har fået en blog!

Kære alle jer, som også elsker at arbejde med billedkunst.

Jer som har maleglade børn – enten jeres egne eller dem, I er sammen med på jobbet… Jer, som har hang til farver, skrot, krea-projekter og kunst. Jer som ikke kan gå forbi en genbrugscontainer uden liiige at skulle kigge i den. Jer som samler gamle, bulede kapsler op fra gaden, for man kunne jo måske…, Jer, som skal og må rive gamle, flossede plakater ned fra lygtepælene i byen fordi forfaldet er fantastisk, og man kunne jo bruge det i en collage… Jer som er ved at koge over af idéer når I har været på kunstudstilling, styrter hjem og hiver malegearet frem, og sukker, når der kun er 5 timer til I skal op igen og derfor er nødt til at gå i seng og sove lidt… Sådan har jeg det også! Her på min blog vil jeg dele nogle af mine idéer og projekter med jer. Måske kommer jeg til at bruge min blog meget – måske lidt. Men HURRA! Jeg har fået en blog.

Velkommen til! Lad jer inspirere og GIV DEN GAS!

Relaterede artikler

Line Frøslev

Billedkunstner, kunstformidler og forfatter

Jeg holder kurser og kunstworkshops for virksomheder, institutioner og private hos jer eller i mit atelier. Derud over står jeg bag kursusrækken Boost din billedkunst, som afholdes i samarbejde med CFU i Jylland, på Fyn og på Sjælland.  Læs mere

Populære
kategorier
inspiration

Lad dig inspirere af mine idéer og billeder her fra bloggen, men brug dem ikke kommercielt uden mit skriftlige samtykke ifølge loven om ophavsret.