Flere farvestrålende engleikoner

Denne idé er bare et sikkert hit!

Uanset om det gælder børn eller voksne – drenge eller piger, går de all in på at male de smukkeste og mest fantasifulde engleikoner. Inspirationen til mønstre, udtryk og farver er hentet hos den amerikanske kunstner Heather Galler.

Du kan se idéen beskrevet trin for trin i mit tidligere blogindlæg klik her

Som du måske ved, arbejder jeg som freelance-idéudvikler for AV Form og har her i efteråret også delt engle-ikon-idéen med dem. Se den her i deres novemberkatalog, hvor du også kan se andre af mine billedkunstidéer: http://www.avformshop.dk/kataloger/billedkunst2-2017

Siden jeg skrev blogindlægget “Mal et engleikon” for et år siden, er der kommet mange flere til. Nogle af dem viser jeg her som inspiration. Børn ned til 7 år har malet dem sammen med deres forældre på Hinnerup Billedskoles weekendkursus, og flere skoleklasser har været i gang.

God fornøjelse!

Relaterede artikler

Mmmm…Manifold

For et par uger siden holdt jeg familiekursus for en dejlig flok børn, forældre og bedsteforældre i Hinnerup Billedskole. De weekender er altid tophyggelige, og

Læs mere

Lange TIgermalerier

Beskrivelse af idéen: Maleri er et centralt færdigheds – og vidensområde i billedkunst, og gennem denne idé lærer eleverne at arbejde med maleri i flere

Læs mere

Line Frøslev

Billedkunstner, kunstformidler og forfatter

Jeg holder kurser og kunstworkshops for virksomheder, institutioner og private hos jer eller i mit atelier. Derud over står jeg bag kursusrækken Boost din billedkunst, som afholdes i samarbejde med CFU i Jylland, på Fyn og på Sjælland.  Læs mere

Populære
kategorier
inspiration

Lad dig inspirere af mine idéer og billeder her fra bloggen, men brug dem ikke kommercielt uden mit skriftlige samtykke ifølge loven om ophavsret.