FAVERskov

I den kommende uge er det sidste chance for at se Hinnerup, Ulstrup og Hammel Billedskolers flotte udstilling Farverskov i Uhresalen v. Hinnerup Bibliotek og Kulturhus. Udstillingen hænger til torsdag d. 20/6.

I løbet af forårssæsonen har de 120 elever i de tre billedskoler arbejdet under overskriften FARVERskov. Der er blevet malet akrylmalerier med afsæt i kunstneren Anne Juul Christophersens billedunivers, formet svampe i ler og tekstil, tegnet fugle, lavet bille-grafik, bukket insekter i bonzaitråd og lavet fodaftryk.Her kommer en lille håndfuld billeder fra udstillingen – og i løbet af de næste par uger, vil jeg vise eksempler på de enkelte elevers værker. Så værsgo – her kommer appetitvækkeren:

Relaterede artikler

Line Frøslev

Billedkunstner, kunstformidler og forfatter

Jeg holder kurser og kunstworkshops for virksomheder, institutioner og private hos jer eller i mit atelier. Derud over står jeg bag kursusrækken Boost din billedkunst, som afholdes i samarbejde med CFU i Jylland, på Fyn og på Sjælland.  Læs mere

Populære
kategorier
inspiration

Lad dig inspirere af mine idéer og billeder her fra bloggen, men brug dem ikke kommercielt uden mit skriftlige samtykke ifølge loven om ophavsret.