Farveinspiration

Jeg er lige kommet hjem fra en 5 dages inspirationstur til Berlin. En gang om året trevler jeg sammen med min gode veninde byen tynd for gallerier, udstillinger og street art. Og jeg er altid fuld at nye idéer når jeg kommer hjem. Både til kunstprojekter med børn og til mine egne værker.

Hamburger Bahnhof, det store, flotte museum for samtidskunst, er et must på listen over ting vi skal se, når vi er i Berlin. Denne gang så vi bl.a. totalinstallationen “Moby Dick” af kunstneren Michael Beutler. Og se lige her nogle farver! Billederne er close ups af detaljer i installationen, og materialerne er papir, plastik, gips og galvaniseret trådnet.

Hamburger Bahnhof, Berlin: En nyere tilbygning som forbinder museets fløje.

Og en stabel caféstole i Schönhauser Allée lokkede også med smukke farver…

… Inden det blev til til en kunstpause ved et smukt grønt bord 🙂

Relaterede artikler

Line Frøslev

Billedkunstner, kunstformidler og forfatter

Jeg holder kurser og kunstworkshops for virksomheder, institutioner og private hos jer eller i mit atelier. Derud over står jeg bag kursusrækken Boost din billedkunst, som afholdes i samarbejde med CFU i Jylland, på Fyn og på Sjælland.  Læs mere

Populære
kategorier
inspiration

Lad dig inspirere af mine idéer og billeder her fra bloggen, men brug dem ikke kommercielt uden mit skriftlige samtykke ifølge loven om ophavsret.