Englebasser i tråd og tape

I går holdt jeg engleværksted for ca. 30 børn og voksne på et af de lokale biblioteker. Det er ved at blive en decembertradition – og det er så hyggeligt… Se nogle af de skønne englebasser her – og find “opskriften” på hvordan du kan lave din helt egen engel her på bloggen: Se her

Englen med det grønne hår og vingerne af landkort er min første engel. Nu bor hun hos én af mine gode venner, men hun fik en søster i sidste uge – med prikkede strømper og snabelsko. Snabelskoene formede jeg i sølvpapir inden de blev beklædt med malertape og blev malet.

Relaterede artikler

Drømmedåser/dåsedrømme

Dette skønne projekt opstod i et tæt samarbejde med min evigt inspirerende “sister in crime” i Hinnerup Billedskole, Annitta Krogsgaard, helt tilbage i 2014. Ideen

Læs mere

Laaaange englebasser

Det er december og overalt dukker juleengle op. Men engle er meget mere end jul, og en rigtig god indgangsvinkel til arbejdet med kulturens billeder,

Læs mere

Line Frøslev

Billedkunstner, kunstformidler og forfatter

Jeg holder kurser og kunstworkshops for virksomheder, institutioner og private hos jer eller i mit atelier. Derud over står jeg bag kursusrækken Boost din billedkunst, som afholdes i samarbejde med CFU i Jylland, på Fyn og på Sjælland.  Læs mere

Populære
kategorier
inspiration

Lad dig inspirere af mine idéer og billeder her fra bloggen, men brug dem ikke kommercielt uden mit skriftlige samtykke ifølge loven om ophavsret.