Dyremennesker

Temaet i billedskolen i denne sæson har været genbrug; genbrug af materialer, genbrug af idéer, kendte kunstneres genbrug.

Én af de ting vi har lavet, er cross overs mellem dyr og mennesker. Noget som optager flere samtidskunstnere og designere i øjeblikket. Fx Julie Nord, Katrine Ærtebjerg – og mig selv.

Jeg købte en stak gamle bøger om hunde og katte i genbrugsbutikken, og tog en pose modeblade med. Opgaven var at skabe nye figurer og fortællinger.

Eleverne limede først deres nye figurer op på falsæskekarton, derefter klippede de en lille plade i papkassepap (lidt mindre end figuren – for at få en 3D-effekt) og monterede det hele i en lille kvadratisk trææske, som de havde malet/indrettet. Resultatet blev en samling sæslomme historier, som sætter menneskets rolle i perspektiv og rører mig med deres underfundighed.

Relaterede artikler

De tre vise mænd-collage

Fortællingen om de tre vise mænd fascinerer både børn og voksne med forestillingen om deres fine klædedragter, deres mystik og deres rige gaver. Denne idé

Læs mere

Halloweenbilleder

Beskrivelse af idéen: Halloween optager de fleste børn, og med denne idé er der plads til både gys, gru og spøgelseshistorier. Da vi var på

Læs mere

Line Frøslev

Billedkunstner, kunstformidler og forfatter

Jeg holder kurser og kunstworkshops for virksomheder, institutioner og private hos jer eller i mit atelier. Derud over står jeg bag kursusrækken Boost din billedkunst, som afholdes i samarbejde med CFU i Jylland, på Fyn og på Sjælland.  Læs mere

Populære
kategorier
inspiration

Lad dig inspirere af mine idéer og billeder her fra bloggen, men brug dem ikke kommercielt uden mit skriftlige samtykke ifølge loven om ophavsret.