Ud i det blå – på cykel

Nu må det altså gerne snart blive RIGTIGT forår. Forår med lune dage, fregner på næsen, blade der springer ud og bier der summer… Forår med sådan nogle dage, hvor man bare har lyst til at køre ud i det blå – på cykel.

Den her skønne cykel pimpede mit mellemste billedskolehold i april sidste år. Under vores forårsudstilling holdt den parkeret foran kulturhuset. Gennem det følgenede halve årstid, så mine elever den flere steder rundt omkring i byen – og nu er den forsvundet.

Hvem er mon kørt ud i det blå på den?

Relaterede artikler

Line Frøslev

Billedkunstner, kunstformidler og forfatter

Jeg holder kurser og kunstworkshops for virksomheder, institutioner og private hos jer eller i mit atelier. Derud over står jeg bag kursusrækken Boost din billedkunst, som afholdes i samarbejde med CFU i Jylland, på Fyn og på Sjælland.  Læs mere

Populære
kategorier
inspiration

Lad dig inspirere af mine idéer og billeder her fra bloggen, men brug dem ikke kommercielt uden mit skriftlige samtykke ifølge loven om ophavsret.