Sprællemænd

I morgen og i overmorgen holder vi sommerbilledskole for en stor flok krea-lystne børn i Hinnerup Bibliotek og Kulturhus. I år skal vi lave sprællemænd. Sjove, skøre, søde, grimme, skæve, uhyggelige og smukke sprællemænd. Kunstsprællemænd. Her er én af mine modeller, som jeg vil vise eleverne som inspiration.

Jeg gik på jagt på Internettet efter zebrahoved, gummistøvler og sommerfuglevinger, og kroppen er lavet af en gammel bogplakat, jeg fik af min søde boghandler. Øjne, bogstaver, vinger osv. er klip fra div. magasiner. Det hele er limet op på falseæskekarton, lamineret og klippet ud (ben, krop/hoved og vinger hver for sig) inden delene er sat sammen med postklips, som lige har fået lidt lyseblå Poscatusch. Hullerne er lavet med hultang. Snorretrækket er ikke monteret endnu – det skal jeg lige øve mig lidt på 🙂

Sprællezebra – klar til at komme med ud i verden!

Relaterede artikler

De tre vise mænd-collage

Fortællingen om de tre vise mænd fascinerer både børn og voksne med forestillingen om deres fine klædedragter, deres mystik og deres rige gaver. Denne idé

Læs mere

Halloweenbilleder

Beskrivelse af idéen: Halloween optager de fleste børn, og med denne idé er der plads til både gys, gru og spøgelseshistorier. Da vi var på

Læs mere

Line Frøslev

Billedkunstner, kunstformidler og forfatter

Jeg holder kurser og kunstworkshops for virksomheder, institutioner og private hos jer eller i mit atelier. Derud over står jeg bag kursusrækken Boost din billedkunst, som afholdes i samarbejde med CFU i Jylland, på Fyn og på Sjælland.  Læs mere

Populære
kategorier
inspiration

Lad dig inspirere af mine idéer og billeder her fra bloggen, men brug dem ikke kommercielt uden mit skriftlige samtykke ifølge loven om ophavsret.