Bogudgivelse i april: Boost din billedkunst

Kære alle!

Der har længe været stille og tyst her på min blog. Det skyldes, at jeg har været i fuld gang andre steder – også med noget, som kommer jer til gode!

Jeg har nemlig skrevet en bog om undervisning i billedkunst. Det er en gammel drøm, som endelig er gået i opfyldelse.

For små 2 år siden, en formiddag i maj, ringede jeg til chefredaktøren på Gyldendal Uddannelse og fortalte ham om min idé til en bog fyldt med gode, lærerige, lettilgængelige og gennemprøvede idéer til billedkunst i 1.-6. klasse. Han syntes det lød spændende, og bad mig om at sende noget materiale, så de på redaktionen kunne se nærmere på sagerne. Jeg blev inviteret til møde, og i januar 2019 skrev vi kontrakt.

Første besøg på Gyldendal, november 2018.

I april 2019 havde jeg 2 ugers skriveophold på klostret San Cataldo på Amalfikysten, hvor jeg tog et ordentligt ryk med teksterne til bogen i de skønneste omgivelser og sammen med de dejligste mennesker. De to uger der står som noget helt særligt! Dem må jeg da vist hellere fortælle om i et blogindlæg!

Min arbejdsplads i cellen på San Cataldo
– med den smukkeste udsigt over dragedalen til Ravello.

Udekontoret hjemme i Grundfør.

Henover sommeren fortsatte skrivearbejdet herhjemme – det meste af tiden på terrassen eller i orangeriet, og i august 2019 afleverede jeg det færdige manuskript og ca. 600 fotos fra mine mange små og store billedkunstprojekter med børn til Gyldendal.

Udekontoret.

Det andet udekontor – orangeriet.

Der er mange deadlines undervejs i sådan en
proces, der skal fejres med bobler 🙂

Hen over efteråret har min redaktør, Nina Hansen Hink, og jeg sendt teksterne frem og tilbage gennem flere korrekturgange.

I februar læste jeg korrektur på prøveopsætningen – nu printet på papir, og i sidste uge blev forside og bagside færdige.

Nu er bogen gået i trykken, og jeg er mere spændt end jeg var som barn juleaftens dag.

Det har været en fantastisk proces. Jeg har lært så meget undervejs. Ikke mindst gennem det gode og tætte samarbejde med min superdygtige redaktør, Nina. Jeg har udviklet mit syn på billedkunst og undervisning i billedkunst, og arbejdet med bogen har styrket min overbevisning om hvilket enormt potentiale verdens vigtigste fag har. Jeg har fået endnu flere idéer undervejs, og jeg er allerede begyndt at drømme om en Boost din billedkunst 2-bog 🙂

Bogen Boost din Billedkunst udkommer – efter planen – på Gyldendal sidst i april!

Jeg håber at I har lyst til at læse med!

Kærlig hilsen fra Line

PS. Du kan følge med i min hverdagsarbejdsliv på Instagramprofilen @boostdinbilledkunst og på min Facebookside Line Frøslev.

Relaterede artikler

Liv i Løv (artikel)

I denne uge er et nyt nummer af Børn, Kunst og Billeders nyhedsbrev udkommet. Bladet rummer bl. a. denne artikel, som jeg har skrevet om

Læs mere

Line Frøslev

Billedkunstner, kunstformidler og forfatter

Jeg holder kurser og kunstworkshops for virksomheder, institutioner og private hos jer eller i mit atelier. Derud over står jeg bag kursusrækken Boost din billedkunst, som afholdes i samarbejde med CFU i Jylland, på Fyn og på Sjælland.  Læs mere

Populære
kategorier
inspiration

Lad dig inspirere af mine idéer og billeder her fra bloggen, men brug dem ikke kommercielt uden mit skriftlige samtykke ifølge loven om ophavsret.