Baby doll art

Jeg nåede desværre ikke at se udstillingen Mad Love på Arken, men billedet af den mexikanske kunstner og tatovør Dr. Lakras værk satte tanker i gang hos mig. Lakra var repræsenteret på udstillingen med en lille, uskyldigt udseende babydukke, hvis nøgne krop er overtatoveret med dødningehoveder og giftedderkopper. Billedet af den lille dukke har jeg gemt i flere år, og i foråret, gav det inspiration til et projekt med mine ældste billedskoleelever ( piger på 11-15 år). Her kan I se nogle af pigernes dukker.

Projektet satte nogle vældige diskussioner i gang om etik, bardom/ungdom og skønhedsidealer.

Materialer:
Gamle dukker (ikke de allermest elskede :-), akrylmaling (Galeria), gips, lim, gamle småting og dimsedutter.

Relaterede artikler

Drømmedåser/dåsedrømme

Dette skønne projekt opstod i et tæt samarbejde med min evigt inspirerende “sister in crime” i Hinnerup Billedskole, Annitta Krogsgaard, helt tilbage i 2014. Ideen

Læs mere

Laaaange englebasser

Det er december og overalt dukker juleengle op. Men engle er meget mere end jul, og en rigtig god indgangsvinkel til arbejdet med kulturens billeder,

Læs mere

Line Frøslev

Billedkunstner, kunstformidler og forfatter

Jeg holder kurser og kunstworkshops for virksomheder, institutioner og private hos jer eller i mit atelier. Derud over står jeg bag kursusrækken Boost din billedkunst, som afholdes i samarbejde med CFU i Jylland, på Fyn og på Sjælland.  Læs mere

Populære
kategorier
inspiration

Lad dig inspirere af mine idéer og billeder her fra bloggen, men brug dem ikke kommercielt uden mit skriftlige samtykke ifølge loven om ophavsret.